Första veckan


Det är sannerligen fullt upp på Beckmans och jag kan bara säga att det är super! Vi har massor av intressanta kurser på schemat under hösten. Men det som förvånade mig mest var det pyttelilla jullovet de har klämt in, närmare bestämt mellan den 24-25 december. ^^

Men en sak i taget, dag nummer två på Beckmans är nu avklarad. Det är omtumlande, spännande, massor av nya människor och vi fick uppgifter alldeles från start. Igår blev vi indelade i grupper tillsammans med 2:or och 3:or som också läser på modelinjen. Vi skulle skapa en tribe, alltså en stam som t.ex. hade sin egna nisch, klädsel, handslag etc. Det var en roligt och avslappnat uppdrag då det mest gick ut på att lära känna varandra.

Idag började vår första riktiga kurs som är ett samarbete mellan ettorna på alla tre linjerna så tillsammans med Form och Visuell Kommunikation fick vi i grupper om 6-7st välja en verksamhet som vi ska göra om till en mer hållbar verksamhet med innovativa idéer. Min grupp valde att besöka ett tvätteri för att sedan utgår ifrån det och göra om konceptet och verksamheten till något hållbart och intressant. Kursen håller på tills nästa måndag så vi har några dagar framför oss av hårt tankearbete. Hur ska man göra en kemtvätt mer intressant och hållbar? Imorgon blir det mer föreläsningar med bl.a. Bea Szenfeld så det ser jag fram emot!


0 comments:

Skicka en kommentar