SHOCK!

Foto: Frida Edlund Kläder: Nhina Svensson &Jenny Larsson


Den första augusti bjuder fotografen Frida Edlund och kreatörerna Jenny Larsson och Nhina Svensson på en hårchock inlindad i skönhet och trollglans. I skuggan av hårfobi visar de med hjälp av bilder upp alster där kroppsbehåring får flöda fritt.
"Frågan vi ställde oss är hur något så naturligt kan bli tabu?" Utställningen bygger dock inte endast på värderingar utan är även en humoristisk skildring av den nutida synen på hårväxt.


Frida Edlund har under 4 år assisterat två av Sveriges främsta fotografer: Porträttfotografen, Thron Ullberg och Mode/Reklamfotografen Ewa-Marie Rundquist. Två modiga fotografer som inte lämnar betraktaren oberörd. Med de som inspiratörer har Frida nu börjat forma sin egna stil.
Jenny Larsson och Nhina Svensson träffades på Beckmans kvällsskola inriktning mode. Deras olikheter förde dem samman och tillsammans tar de gärna ut svängarna på ett medvetet och målinriktat sätt.

För de tre konstnärerna är människokroppen en outtömlig källa till inspiration och i utställningen på F12 speglar de också förhållandet och synen vi har på vår kropp.

Vernissage: Salongen på F12, måndag 1 aug klockan: 21.30
Utställningen visas t.o.m. 7 aug.

Utställningen är producerad i samarbete med

MIKAs

Ehrenstråhle & Wågnert

Hair & make-up: Veronica Lindqvist

Stylist: Josef Forselius

Vill ni få en inbjudan till eventet så lämna en kommentar, maila mig eller kontakta mig på facebook ^^

0 comments:

Skicka en kommentar